Sunday, May 30, 2010

To be released soon at CINEMA - LAGENDA BUDAK SETAN


Dari Novel Terlaris Kini Ke Filem... oKAy la.. as kita tahu novel Lagenda Budak Setan ni hasil karya Ahadiat Akhasyah.. memang nama yang begitu gah suatu ketika dulu..

hahaha..cerita dah basi kat blogger2.. baru nak upload kat my blog.. enjin lambat panas pulak.. as I rarely tengok wayang... kantoi**

well... cerita dia sangat best..mesti korang pun penah baca kan... this film akan ditayangkan starting on 3rd June 2010..

Filem Lagenda Budak Setan arahan Sharad Sharan. Antara pelakon-pelakon yg membearisinya adalah  Lisa Surihani, Farid KamilFazuraQue HaidarRaja Farah & ramai lagi. Ini dah filem yang ntah keberapa ntah gandingan Lisa Surihani dengan Farid Kamil kan.. sure ke xda ape2 perasaan yang terpancar dihati masing2.. maklumlah berlakon pun adengan2 cintan cintun kan,, uppss... terlebih sudey!
kawan-kawan.. enjoy the trailer yer and dun forget to watch this movie ok..



No comments:

Post a Comment