Wednesday, June 16, 2010

World Cup Again.. Ivory Coast V Portugal


huhuhu i wish this is the best game to watch.. but suddenly, there's not that interesting... biasa saja..
at last, they all just draw jer.. so, ronaldo dengan drogba.. sama2 tumpul... tp masing2 tetap memberikan serangan yang agak berbahaya.. just for Drogba, dia cuma dimasukkan pada separuh masa ke-2.. motif? maybela dia boleh jadi peledak gol.. but nothing happen...

Ronaldo? biasala dia pasti akan hadir dengan aksi lakonan dia yg agak dah basi tuh.. ala-ala dive to death.. if you all tengok semalam, xkena pun pemain ivory coast tuh dengan ronaldo.. tp cara dive dia ala-ala pemain tuh tolak dia dengan begitu luat sekali... xreasonable langsung.. he just acted like he's gonna be the best actor in the future..pasal-pasal pemain ivory coast tuh kena kad kuning... king of act-dive to death.. free kick pun xmasuk...

Drogba.. hurm as usual, dengan muka over confident dia... ala2 he's the hero la.. at last nothing pun.. berlagak jer lebih... kira ivory coast mmg bergantung harap pada dia la.. tp habuk pun tarak.. entertainer yg lumpuh persembahannya..

well, the conclusion is.. Ivory Coast & Portugal tak boleh bergantung harap 100% pada Drogba & CR.. so tak payahlah nak membezakan pemain yg 1st class and yang 2nd class.. Ini berkenaan dengan team work... btw, hi to Ericsson [ex-coach ENGLAND].. adakah percaturannya kurang berhasil? we'll wait for their 2nd game soon..

No comments:

Post a Comment