Saturday, April 10, 2010

My friend & Driving school

First of all, thanx to Allah sebab dah buka kan hati my friend untuk dia ambil her licensed... she's almost ready to face the journey of driving i think.. I'm happy for her... sangat-sangat happy...yerlah at the age of 26 baru dia ready nak ambil lesen.. well, hopefully she's doing her best tomorrow... AND doing fine during her driving leason...

then, hopefully she'll meet with the the best teacher esp the handsome one [mesti cepat pandai drive punya] .

MIZA.. CHAIYOK.. CHAIYOK...
xsabar nak naik kereta dengan Miza..

2 comments:

  1. tq shidaaa!!!!
    ko tak sabar nak naik kete ngan aku tapi aku, on the other hand, sangat takuttt nak bawak org yg dah terer driving nie!!! hahahaha!
    doakan aku berjaya yek! aku takut + tak sabar nak blaja drive ni.. kekekeke!

    ReplyDelete
  2. hehehe..xpe slow2... nnt ko da ader lesen senang la kite nak jalan2 jauh kan....

    ReplyDelete