Friday, September 9, 2011

Jumaat sudey!

Salam and good morning..

time flies so fast minggu ni.. tengok-tengok dah hari Jumaat.. adakah disebabkan we are still in the mood of raya atau kerja-kerja pejabat yang belum lagi menimbun.. hehe.. adakah disebabkan masa dipejabat di isi dengan sesi gossiping.. well, dun get the exact answer for now.. hehe

Belum punya masa untuk tawaf rumah kawan2.. i dun think i have that time.. sian Haziq ngan mama dia.. nanti kalau semua orang pegi beraya sape nak tolong tengokkan.. hehehe.. selalunya weekend ada je orang datang melawat.. for us yang bekerja, weekendla yang free.. xpe Haziq mak yong ok je.. so, tunggu je kawan2 datang.. macam esok, my officemates nak dtang.. nak tengok anak sedara dorg..


hari-hari xsabar nak balik jumpa Haziq dah.. eii mak yong geram tengok haziq.. xboleh nak tengok Haziq ni free mesti kena usik.. hehe..semalam jumpa pakaian untuk baby.. tp xbleh beli lagi as it's too big for Haziq.. sabar ye ti mak yong belanja ye..

till here je la... semoga hari-hari kita sentiasa di dalam keredhaan Nya.. kepada yang berpuasa 6,  Selamat berpuasa.. hehe.. Have a great weekend!

No comments:

Post a Comment