Monday, September 12, 2011

Birthday Kawan Saya!

hehe xda ape.. just nak tulis saja2..
Harini 12hb September 2011, birthday kawan baik saya... Nur Amiza Maarof... 9hb September 2011 aritu pun birthday kawan baik saya Siti Mazura Mat Yatim... tapi dia duduk dekat, senang la nak lepak2 together. macam cik Amiza nih, jauh la... last jumpa pun tahun lepas.. asik2 jumpa fav pot rumah org kawen.. xpela Amiza ada keizinan nnt kita jumpa lagi ye.. pasti!

coming soon 15hb September 2011, birthday my lovely sister and aunty.. semoga korang2 semua, dipanjangkan umur, dipermurahkan lagi rezki, sentiasa berada di bawah keberkatanNYA dan semoga dikurniakan dan dipertmukan jodoh yang baik (cik Amiza & cik Mazura) koang kawan baik saya dunia akhirat.. nothing in this world can repay our friendship price..

sayang korang lebih2.. semoga ikatan persahabatan kita kekal sehingga nafas yang terakhir. insya-allah!

a card yang dah di touch up oleh shida rosli untuk cik amiza..

2 comments: