Wednesday, September 21, 2011

Ramli 19.. Must Watch This Video

Salam buddies and good Afternoon..


nothing at all, 
korang yang suka tgk tv sure dah tengok latest iklan from TM kan.. yang berkaitan dengan impian seorang kanak2 lelaki yang nak jadi pemain bola terhandal  dan untuk to make her dad feel proud of him.. memula dia kasitau ayah dia he scored goal untuk match dia tapi sekali ayah dia balas anak jiran sebelah score 9A tau.. itu yang buat dia work so hard to prove to his dad.. 


hahah kalu dah TM of course la it's all about MANCHESTER UNITED.. club2 lain ado? hahaha nan hado...
gile bangga dengan budak ramli tuh.. Old Traffordla.. dengan rooneyla.. bobby charlton .. kalaula saya diberi peluang macam Ramli19 tuh.. nothing in this world can repay lah that moment.. Ramli.. jeles dengan ko... haha.. ada jersi no.19 tuh.. mesti Welbeck bengang habis kan ngan ko Ramli... haha.. but, proud to be Malaysian.. and proud to be fan of Manchester United!


please watch this video.. and it will encourage us to try our best to achieve something better..

No comments:

Post a Comment