Tuesday, April 5, 2011

Awok Yang...

hohoho
Hello Readers..
m back again...

Long time didnt write something in here.. agak mem'bz'kan diri lately.. well.. a friend of me just came out with proposition yang mana she wants me to help her in preparing her account.. I already accepted the deal and now still in progress.. and rasanya it will be pending for days kot as i got engaged to another matters.. x melibatkan kerja..

spending much time in front of the computer dengan just sit on the chair kadang-kadang pun meletihkan... kan best bila we can with the best position that make us suitable.. menyandor dekat dinding ke.. nak buat keje sambil baring ke.. nak menjelunjur kaki ke kan.. kan ke sedap.. ntah2 terus tertido kot.. sedap sangat tamboh lagi dengan air-cond hok yang pasang sokmo tuh.. sedap benor le keje tido pulok ye..

ni bila dah tensen dengan keje, u cannot play any kinda of music.. nak music sangat, just sing by your own.. beranganla suara korang sesedap suara ct.. faizal tahir mahupun beyonce.. nak main games? as your pleasure.. but mut be careful takut tiba2 je encik boss masuk konon2 nak buat cekedot.. i used to involve in this kinda situation last friday.. tengah syok2 main game tibe2 encik boss masuk.. terus tekan button restart.. gasakla kalau rosak time tuh.. mujur atas meja berselerak.. kunun2 buat kerojer.. kadang2 kena plastik sikit depan boss... hahaha

erm.. satu lagi situasi bile awok dapat boss yang pelupe orang nye.. kadang-kadang tuh fed-up pun ade juga.. can u imagine that wut have u said to him within half and hour pun dia xingat.. tp, bab2 duit.. dun try to pull his leg.. yang itu sharp dalam ingatan.. sbb itu its better if u want to see this kind of person by bring with you a tape recorder.. senang, bila dia lupe just play the exact playlist.. biau senang sket dia ingat! kalau ada cctv lagi canggih as he cannot deny every single his action pun..

what else.. ok, i'm off this Friday.. yes time for me to release all kinda messy things.. stress and all the shit things.. dah berat sangat kepala nih... its time to spend all your money... hahaha..[p/s: steamboat still on my list ye korang.. and its a compromise!]

lupe nak kasitau yang last Monday i got an interview.. by now, its already bring the sunshine.. hope the shine will be always shining on la.. hopefully dapat le.. nak keje ngan gomen pulop.... nak rasa suasana nak baru pulak... korang doakan yang terbaik untuk saya!!!

okle.. awok tengah buat laundry nih.. tgh spinning.. pastu awok nak kena menjemor... pastu awok kena isi borang feedback GSTT.ape kejadah nye awok xtahu.. kata dah xnak amik GSTT.. xpaham betuiii!!

No comments:

Post a Comment