Saturday, April 23, 2011

Kau Yang Bodoh Sombong!

hello readers..
being ages xupdate blog.. kemalasan telah melanda..

FYI, past 2 days, me, nadzree and imah being assigned buat audit luar.. idakle jauh sangat.. dekat je.. our client ni bukan calang2.. semua pandai2... xpandai xla jadi cikgu ye dak.. well, its not about the teachers.. it's all about the management of the teachers' cooperative.. adoiii...

dahla management nya kureng, in term of accounting pun kureng, but please, be nice to others.. especially to your external  auditor ye..  kekwat nak mampus !dahla kau salah rekod... double rekod... document yang tak bagi kau kata ada pada kami pastu xnak mengaku... WTF betul.. really.. duit keluar kau pkai resit in term of kau keluar kan payment baucer.. u find a scape goat to hide your silly mistake.. memang kau very annoying.. sangat!

panggil meeting belum ape2 kau dah sembur kami... xpe, at 1st we gave u a chance to talk.. bila tiba kami cakap, kami bagi kau cukup2.. sampai kau terdiam... sampai kau kena cri scape goat.. betul kata encik bos.. jadi auditor ni soalan2..kata2 nya kena sial sikit.. hahaha... baru kau tahu yang selama ni kau mmg salah... kau cari kerani kau untuk diletakkan kesalahan kau..

pasal file.. kau kata ada pada kami.. we are looking for those files sampai xcukup hari.. at last dengan mudah kau amik kat deretan file kau kat pejabat dan cakap ni ha file nya.. rasakan penangan mulut aku semalam...sorry to behave like that becoz u asked for it..

kau tue kerani je... bukan ketua pun nak marah orang lain suka hati mak abah kau... kena jaga hati staff2 kau yang lain.. Kau tue jaga HQ so kena la amik tau pasal branches juga.. jangan bagi silly reasons that u never knew about that.. adoii pity of you.. dah lama keje pun perangai tetap sama.. siapla.. aku nak pastikan banyak management point yang akan aku hightlight  dalam laporan pengurusan kau nanti.. sebab kau cikgu2 kena terlibat sama...

kepada kau yang bernama teeet sila ubah perangai dengan anak2 buah kau yang kekwat nak mampus tuh... kami boleh consider kalau kau bagi kerjasama yang baik.. sebab kau bodoh sombong.. this is all for you! i'm really sorry to write all this because you make me really sick..

sekian...
hati yang sakit!

1 comment:

  1. go go gurl...caiyok!!!!
    serve them rite..LOL

    ReplyDelete