Tuesday, June 19, 2012

Hijabs Collections.. (Must Visit)

Hello Readers..

Masa jalan2 kat alam maya tadi, i read an article regarding HEliza Helmi.. Sure korang kenal kan.. She's one of AF finalist.. tak ingatla.. rasa macam AF5.. yang tagline dia "Bereh".. As known, dia skrg dah jadi businesswoman and currently bergerak aktif dlam bidang motivator.





Whatever it is, dia skrang dah ada koleksi hijab jenama sendiri tau.. one more step forward. kalau you all tengok, she's so beautiful in hijab as dia pandai menggayakan style hijab dia yang tersendiri.. In her blog juga, she also teaches us on how to wear hijab in various of style.



so, gegirl, korang kena lawat blog heliza helmi yang very cute ni.. dia collection dia sangat cantik and dia akan ajar sekali how to wear as simple as ABC.. memang menyenangkan.. nak lawat boleh ringan-ringankan jejari yang xberapa nak runcing tak berapa nak debab tu kat sini HelizaHelmiHijab

1 comment:

  1. alolo cantiknye Heliza.. tudung die jual pon labuh2

    ReplyDelete