Wednesday, January 12, 2011

Unforgettable Moment!

hello readers...

already 12th day passed the 2011... time flew so fast!!
erm.. i'am so thankful now for being surrounded with the loves one... that's what my feeling expressed for the time being... alamak... ter'tacing' plak pagi nih kan... tp, mmg saya bersyukur sangat..ada keluarga yang menyayangi.. ada kawan2 yg boleh berkongsi rasa hati... dah rasa mcm complete sangat hidup ni.. except for not yet having my soulmate la kan... hope to find one ASAP.. then my life dah complete!!!

well, tadi we had organised that so called surprise birthday party untuk jajat.. my officemate.. semuanya mcam last minute.. xda perancangan awal pun.. except the small gift we that gave him.. aduyaii.. penat juga nak keluarkan idea mcm tuh.. maklumlah, nak bagi present yang lain kita xtahu sangat citarasa orang lain.. kang takut x berkenan pulak kan.. so, i decided to have that idea as a gift! lagipun dah lama sangat x buat editing nih... because of time lacking nih...

so, event tadi sangat best.. we had our dinner together... mmg happening... ada sebiji kek with a candle yang ijat dah blew up.. we had a good chatting.. we laugh together.. and its just a precious moment i ever had.. sangat berterima kasih pada malmal.. nazri...thaqif... ijat.. mmg so nice to get knowing them... sangat terharu when everybody enjoyed the moment... thanx sangat sbb menghargai hasil kerja gila saya... and i really knew that the album akan beri kesan lebey pada sesiape yg mendapatnya...! next project will be Nazri's birthday... and the plan starts now!

eventho..dorg ni bukanlah sebaya.. underage gitu kan.. tp mmg best sangat dapat kenal dengan dorang.. lagi best kita semua satu kepala.. kdg2 gila2 pun sekali... age doesnt matter.. ingredient tu yg penting!

alamak... rasa tacing terlebih nih... kenapa eh overdose tacing plak nih!! because of people appreaciated my job kot... hehehe.. and yg menerimanya pun tacing juga.. gonna stop by now... end up with part of the photos ye...







No comments:

Post a Comment