Monday, December 20, 2010

A Very Mid December Quick Update!

Hello readers.. visitors even strangers...

oh yeah.. we are already closer to the end of 2010... lots of story to tell actually.. but i dun think so that I want to write it down semuanya...

maklumlah dah lama xupdate blog, so kekaratan idea untuk mengarang kekurangan...





Most of all... TAHNIAH buat my lovely sister yang baru je melangsungkan perkahwinannya dengan jejaka pilihan... Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat... semoga dikurniakan anak2 yang soleh, solehah dan semoga menjadi isteri mithali.. eceh.. sebagai pengapit bidan terjun dan as a sister i'm so touchable during the whole event.. mcm la I pulak yang nak kawen.. hope the time will come soooo soon....!!

lagi..akhirnya I-city telah ku tawan... well, xda la teruja sangat apabila menjejakkan kaki ke sana.. just a view with full of various lights..at least dah sampai kan..kan...





then, alhamdulillah rezki saya tahun nih bila terpilih untuk temuduga KPLI yang telah saya cuba sebanyak 4x.. this is my first time interview for KPLI... and this time I applied Bahasa Inggeris.. macam terror sangat kan.. ngeee~~


so far, oklah the interview.. my friends yang sama group interview pun very nice even the interviewer also very nice.. But, at last its about of luck.. I'm already did my best.. hope ada lah rezki kali ini. Insya-allah.. sangat berharap for the positive respond... 


Finally, saya berjaya menawan puncak Fraser Hill... yesssss!! after 26th years baru lepas naik Fraser Hill.. sangat suka even though at that time it's raining heavily.. tp x puas nak snap photos la rasanya.. sbb hujan so the environment pun x mesra sangat!! but, i do swear, jalan dia sangat memenantkan... a bit narrow jalan dia.. and sangat sunyi.. after 6.40pm no one boleh naik Fraser Hill atas faktor keselamatan.. it's too dark.. xda lampu jalan pun..


hehehe also saya telah menjadi pengapit terjun kepada my friend izan... sangat x best ok.. tp yang bestnye dapat pulun makanan pengantin  and also of course my photos akan ada dalam album pengantin... hehehe!!!


at last... sorang lagi my officemate yang dah tinggalkan diri ini keseorangan.. and i'm feeling lost all of the time.. sorang2 je menghadapi 8-5.. and i'm stuck in the between!! lambat sungguh masa berlalu saat itu... and guys, i'm really thankful because i get knowing all of you.. sangat2 indah to be shared every single moment together.. andalah kekuatan saya dan kerana andalah saya masih di sini.. love you guys...!!

i think, i should stop here.. will continue later on... bye bye diary!!

No comments:

Post a Comment