Thursday, July 1, 2010

Fasha V Jejai V Tiz...ahhh Gedik!!!

Ya, saya dan Rizal bercinta - Fasha Sandha

Finally fasha admit that she has a special relationship with jejai or Toh Muda Rizal Ashram Ramli or ex-hubby Nora Danish!! ha.. she made her own drama successfully!!!




sikit kronologi la kan

1. jejai end his bachelor years dengan nora danish...[grand ok wedding tuh]

2. xsampai beberapa tahun dorg divorced and masa tu if im not mistaken nora tgh pregnant..[sungguh kurang perasaan]

3. dorang divorced pun sebab ada 3rd party..[nora yang comel tuh diceraikan... hurm..]

4. beberapa lama lepas tuh tersebar gambar jejai dengan fasha dalam internet

5. fasha claim that jejai tuh one of her friend's friend..

6. lepas tuh tercetuslah kontroversi 3 pihak antara jejai..fasha..and nora

7. jejai claim juga fasha tuh just a friend of him..

8. fasha & nora still in conflict..[eleh fasha tuh yg perampas]

9. fasha n jejai still continue their secret relation.. tp gambar dorg banyak dalam internet and the latest jejai datang ke location shooting fasha using private heli ok... and fasha claim xtahu menau pasal surprised itu and still claim yang dia dengan jejai xda hubungan istimewa..

10. tercetus pulak kontroversi yang mana ada pulak aris jelita Tiz yang cuba masuk jarum dengan jejai..

11.. Tiz denied on it but jejai admit so do fasha... poyo kan...

12. fasha told press yang sebelum ni Tiq cuba goda Fizz [bf almy nadya] but both of them fizz and almy malas nak masuk campur... seems fasha yang cuba memanaskan keadaan..

13. at last.. on paper officially fasha admit yang dorang bercinta... WTH betul.. satu cerita arahan fasha yang sangat best!! takut jejai kena rampas.. then cepat2 dia buat pengakuan she in love with jejai.. well fasha true love dengan jejai ke or true love dengan wealthy jejai.... only both of them have the answers and fasha knew better dengan her intention over jejai...

ntahla fasha oii.. u always came with controversy yang macam nih.. maybe part of your promotion..
who cares...!! but tolonglah jangan berdrama lagi hokey!! just admit je menda2 yang baik...
hope u ngan jejai will have long lasting love and long lasting in ur relationship!

p/s: can also read this story dekat UTUSAN MALAYSIA..

No comments:

Post a Comment