Thursday, July 29, 2010

I'm back again with bloggy

alamak...its being ages [since my last post] i didnt post anything.. bz mengalahkan big boss hokey!!!
its too tired doing the same things again and again but with adding some more pressure.. boleh tua sebelum waktu nih.. and its to tired to stay back at office for a long day..


what else? harini during lunch hour our officemate except the unpredictable boss organised a small party.. well actually today birthday our cute dalila, but we also take into the account those yang celebrate birthday yang just around the corner and just past.. so, kami sambut sekali birthday Iqa..[past already]..malmal & atiqah [coming so soon]..alang2 seluk perkasam biarlah sampai ke hujung lengan... erm.. mcm tulah situasi nye..


lagi??erm.. next week insya-allah we also gonna have a trip to Cameroon Highlands..hopefully berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan... supposed this week but seem everybody terikat dengan aktiviti masing2... humang aiii.. xsabar nak jalan2 ke cameroon dengan office mate... kesian dengan jajat xdapat ikot sekali, wut to do jajat... next time okey!!! xsabar nye nak bercutiiii...... before ramadhan... before i leave the company[soon to be] and before budak2 prktikal ni habis... 


lagi??? happy to say that i'm not eating rice for about a month dah... nak diet la kunun.... tp.. terlalu banyak dugaannya.. puase dulu nasi ayam..nasi dagang dan segala nasi..... hampir lupa rasa nasi... hahahahaha
perubahan?? so far adela rasa sikit but yet still kena working hard untuk kurusssss.... NAK KURUS.... 


lagi??? diam xdiam... bulan ramdhan nak menjenguk kita lagi.. semoga kita dapat berjumpa dengan Ramadhan yang mubarak very soon.. tinggal seminggu je lagi...xsabar nak me'top up' kan amal ibadat yg yg belum penuh tuh.... amin Ya Allah!


lagi... erm just end my writing with this very nice and awesome photo... oh yeah! and to be continue my writing later!!!!

No comments:

Post a Comment