Friday, June 19, 2009

Sakit Hatiku

huahuahua..
.
hatiku sedih sekali.. tatkala laptopku ga bisa dihidupkan lagi...
semuanya gara-gara motherboardnya 'kiok'
puas la aku jaga bebaik harta ku itu
sampai aku mem'pasword'kan sekali..
nak wat camna xda rezki...

aku tau expense for repair motherboard ni equal to get a new one..
tp, aku sayang giler beb..
aku dah usha banyak tempat sampai kat lowyat pun..
price dia around RM 900++..

so, in the mean time aku terpaksa pinjam laptop2 my others member..
rasa dia cam lain jer...]xsama cam laptop sendiri..
laptop orang kena la jaga elok2.. kang x pasal2 aku juga yang kena...
aku nak kena kompol balik duit...
kunun nak plan beli yang baru la..

tp.. ptptn aku saper yang bayau.....
lagi sedih baiii....

No comments:

Post a Comment