Tuesday, March 24, 2009

AF 7 [ TUGASAN 3 ]

Tugasan Minggu Ketiga


Last week, AF 7 telah pun menyingkirkan Adila dan telah menjadikan pelajar AF tinggal 13 orang jer... Yelah kuasa pelajar terletak di tangan penonton.. Kalau tidak takkan wujud raja SMS kita kan...

Actually, aku pun xda lah hardcore sangat ngan AF musim yang baru ni.. tp, tertarik ngan TAGLINE dia which is SATU TRANSFORMASI.. nak juga tengok sejauh mana transformasi diorang ni... tp by this time, semua still at the early stage.. masing2 equal.. tp, few of them really had a good voice but failed to present it in the right way..

dah 2 minggu their very own theme song and dance tak dipersembahkan.. nak tgk juga buah tangan cikru Aris, past 6 AF, danced is conducted by Linda Jasmin.. so nak tgk transformasi dia.. as the Principal now pun dah dikemudi oleh wanita..

Peratus undian Pelajar AF7 setelah tamat konsert ke-2 sehingga menyebabkan Adila gagal meneruskan perjalanannya di akademi...

Kedudukan pelajar sebelum undian ditutup

PELAJAR PERATUS (%)
ISMA 11
ARIL 10
HAFIZ 9
RUBISA 8
YAZID 7
SIDI 7
ZIZI 7
AISHAH 7
CLAUDIA 7
RINI 7
AKIM 6
OBRI 6
QHAUD 5
ADILA 4

Kedudukan pelajar selepas undian ditutup

PELAJAR PERATUS (%)
HAFIZ 11
ISMA 10
ARIL 9
AISHAH 8
AKIM 7
ZIZI 7
YAZID 7
RUBISA 7
CLAUDIA 7
SIDI 6
QHAUD 6
RINI 6
OBRI 6
ADILA 4

just to share their 3rd tugasan.. so just check it out..


PELAJAR WANITA

CLAUDIA - Lama Tak Jumpa (Zur Eda)
ZIZI - Ini Rindu (Farid Harja)
AISHAH - Mata ( Noorkumalasari)
RUBISA - Angan-angan (Raja Ema)
ISMA - Rambu Ramba (Nursheila Amin)
RINI - Seloka CInta Remaja (Seha Freedom)

PELAJAR LELAKI

HAFIZ - Mat Disko (Sudirman)
AKIM - Anak Gembala (Sudirman)
YAZID - Pawana (Search)
QHAUD - Pilihlah Aku (Latif Ibrahim)
OBRI - Abang Beca (Broery Marantika)
ARIL - Andainya Aku Pergi Dulu (Alleycats)
SIDI - Hanya di Radio (Headwind)

And just share also, peratus undi setakat jam 10:35 Selasa 24/3/09

Afundi Terkini

1. ISMA : 31%
2. ARIL : 13%
3. HAFIZ : 10%
4. AKIM : 6%
5. AISHAH : 5%
6. YAZID : 5%
7. SIDI : 5%
8. ZIZI : 5%
9. RUBISA : 4%
10. CLAUDIA : 4%
11. OBRI : 4%
12. QHAUD : 4%
13. RINI : 3%

No comments:

Post a Comment