Friday, July 10, 2009

Weekend Again..

huhuhu letih sungguh rasanya minggu ni jadi 'pengembala kambing' kena naik tangga turun tangga... aku rasa rotan aku doh punoh pong.. itula kalu dapat 'kambing' hok yang x reti bahsa.. kena cakap 3 bahasa baru nak paham gamaknyer..

esok de tusyen pulok..tak prepare mende pong lagi.. bale koi nih.. feel so tired.. even tusyen last thursday pun aku sampai tertidur.. pas ni baru nak prepare... hopefully sempat dan padat isinya.. cam isi durian pulak..

petang tadi my grandaddy doh tipon suh balik.. so, i decide nak balik after i finished my class tomorrow.. nok makang durian... pahtu ade pulok my sedara-mara yang balik.. dok dapatla layanan 1st class gitu.. my aunty pulak kirim beli baja.. mane pulak nak cari.. kedai kat rumah tuh bukak about 10 am.. aku 8 dah chow doh..

this sunday actually an old friend of me get married.. tp, maybe x gi kot.. nak rest pepuas kat kampung.. lama doh x tubik sana.. lagipun asyik muka aku jer yang attend kawan2 aku kawen, mesti dorg boring tgk,, so, aku escape la this time for third times, coz next week of course aku batalkan sume appointment aku, nok gi SBJ kan.. ne tau Sir Alex Ferguson nok jumpe aku...

JUmaat depan pun aku doh rancang nok apply cuti.. reason y.. aku rahsiakan takut dok leh pulak cuti.. member aku dua org kawen next week.. really sorry.. mmg xdapat nak gi as plan ni dah rancang awal2 lagi.. maybe 26hb t, aku gi rumah kawen member aku kat Felda Selancar tuh, inspektor sahab tuh, clix 1 batch time dip kat UiTM Jengka dulu..

diriwayatkan bulan Julai ni, every weekend kawan aku kawen.. dan terfikir olehku bila pulak turn aku.. hahahaha..

doakanla aku cepat kawen wooo... *koya gilos aku...

so, my weekend again full with xtivities..
--------------------------------------------------------------------------

td, aku log in kat fav forum aku.. tetibe ada bro tuh jual jc Abe Tevez.. tanpe berfikir aku akan jadi pape kedana, aku terus worder hingga mem'pending'kan jc aku yang telahku suruh bro tuh reserve kan utk aku.. *sorry bro, but yet still nak that jc but need time some more.. ahahaha.. tak hengat dunia tul..

kire2 jc ni tribute tu abe Tevez la..


semalam plak aku baru je received scarf mymanutd... chantekkk.. fresh dari ladang woo.. thanx to bro bobs..

No comments:

Post a Comment