Thursday, February 2, 2012

Sila Jejak Tanah!

Salam Readers.. hi guys..

membebel sambil menulis pagi yang menginjak tengah hari... Dengan perut lapar.. meja yang sangat mess.. otak yang overload... sila bangkitkan saya!


sila bangkitkan saya [sambil tampar pipi laju-laju] as time is very precious by now.. rasa nak stop the time.. jangan gerak2.. so I can be sure that my work done.. as time goes by, rasanya mcm dah tak jejak kaki ni.. a lot of things getting mixed together at a same time.. dengan I have to face exam this coming April.. oh if my mind functioning just like an external hardisk... still have a free space to save things there.. banyak lagi keje yang perlu dibereskan before end of March.. pejam celik-pejam celik tup masuk bulan 3.. adoi.. bertambah stress lagi la... dah xboleh nak day dreaming... nak sosial pun xberapa nak.. nak cari suami pun xdapat oii.. [please teach me how to fall in love ok, seriously ni]


bunyi mengalahkan orang yang nak kawen pulak kan.. pening2 tak tentu pasal... lebih kurangla.. kerja kan satu ibadah.. for sure kita kena responsible to our job since we signed the akujanji.. biar kerja kita, gaji kita dirahmati kan.. amin. people always ask, if i have a lot of things to do, why i didn't bring it back home.. Oh please.. I won't do that.. I rather stayback at the office until late nite daripada bawak balik ke rumah.. no privacy at all.. kita dah keja kat pejabat seharian of cause la kita nak spend a little time on ourself kan.. xkuasa nak ngadap benda-benda yang end-up menambahkan stress je lagi.

ok..ok.. cukup bebelan for today.. at least lapang sikit dada.. and boleh focus buat kerja after this.. kalau ada mamat handsome duduk sebelah baru bersemangat lebih-lebih.. [oii aku ni dah kenapa... novel addicted sangatkah] mujur office aku xda orang mcm tu as mostly dah kawen... sian kan... jum kita cari sorang.. haha..


ok.. as I think i can't write so well.. better I end up here.. will continue later.. rasa mcm nak kawen sangat ni [oii apakah...please layan je]

No comments:

Post a Comment